Slide
Slide
Slide
Slide

Лъки. Община Лъки представя новият си портал за туризъм. Този район в Родопите, който изобилства от възможности за туризъм вече е представен във виртуалното пространство на страниците на www.visitlaki.bg. Общинското ръководство вярва, че община Лъки все по-сериозно ще заема своето място на картата на разпознаваемите туристически дестинации.


Показани са и възможностите за туризъм, природните забележителности, културното наследство, туристическите маршрути.

Община Лъки е живо място. За това свидетелстват и десетките места за настаняване, които са намерили място на страниците на портала. Двата туристически центъра в село Белица и град Лъки са гаранция за физическо информационно обслужване.

Храната тук е на особена почит. Истинската храна, приготвена от натурални продукти. За тях също има място в портала.

Традициите са представени в много самодейни състави и клубове, които съхраняват паметта. Чешмите са нещо, което може да видите буквално на всеки завой. Те са изградени с много отношение към детайла и изразяват богатата душевност на местните хора.

 

Този портал ще е действащ и в него постоянно ще е публикува информация, която ще разкрива на туристите красотата на община Лъки и с радост ще ги кани да посетят това докоснато от Бога място.

Сподели публикацията