Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Гръцки хотели, туристически агенции и ресторанти ще представят своите новости за Лято 2023 и ще търсят нови партньори в България. Това ще стане на семинар относно възможностите на гръцкия туризъм, който ще се проведе под егидата на гръцкото Министерство на туризма и Министерството на развитието на селските райони и храните. Събитието е насрочено за 6 февруари 2023 г. (понеделник), 16 часа, в хотел Hyatt Regency Sofia.

Българските туристически маршрути се харесват на “Зелена седмица” в Берлин

По време на семинара участниците ще се запознаят с на презентация на регионите в Източна Македония и Тракия и Централна Гърция – където ще научите много повече за различни други гръцки региони, общини и фирми, след което ще последват B2B срещи и разговорите и контактите ще продължат на коктейла.

Гръцката делегация ще се състои от: туристически фирми (хотели, туристически агенции и ресторанти), а също така от частни университети, които предлагат англоезични курсове, PCOs, сдружения, камари и др., които проявяват интерес да се срещнат с партньори от България и да подобрят двустранните бизнес отношения.

Заявките за присъствие в семинара се приемат до 1 февруари 2023 г. на welcome@tourismplus.travel

Сподели публикацията