Slide
Slide

Берлин. Международното изложение „Зелена седмица“ в Берлин се завърна след 2-годишно прекъсване заради световната пандемия. От 20 до 29 януари се представят 1 400 изложители от 60 страни.
България участва в панаира със свой щанд на площ 198 кв. м, организиран от Министерството на земеделието. По време на форума туристическото ни ведомство представи чрез информационен деск възможностите за туризъм в страната ни.

“Акцент по време на “Зелена седмица” бяха земеделските продукти и ние като такава страна имаме огромен потенциал. Представят се множество производители от цял свят. Изложението е насочено както към професионалисти, така и към масова публика.


Подготвил съм материали за обиколни пътувания с посещения на розоварни и други тематични продукти.
Българският щанд се радва на огромен интерес”, заяви пред Bgtourism.bg аташето ни по туризъм в германската столица Тихомир Патарински.

“Със съизложителите обсъдих възможни общи инициативи и създаване на тематични маршрути. Интересуват се от партньорства с български и германски туроператори, с които да осъществят партньорства”, добави Патарински.

Сподели публикацията