Slide
Slide

В рубриката ни Социални мрежи днес фокуса ни е върху поста на кмета на град Добрич Йордан Йорданов на своята страница във фейсбук.Той е относно блока, който Общината вече близо 35 години строи и дойде като тежко наследство на настоящата управа. „Това бездейстие е голям срам за управата на Добрич! Винаги проблемите имат решение, ако е налице желание!“, възмущават се гражданите. 

Постът:

„Казусът с блок Добрич е проблем освен на собствениците, но и на целия ни град, защото една изоставена от ангажименти сграда стои от 30-на години в центъра на Добрич. И не бива проблемите да са по-малко или повече интересни за решаване. Искам да уточня на собствениците, че администрацията три години активно работи за решаване на общия ни проблем. Няколко пъти поискахме помощ за финансиране на довършването на тази сграда. Понеже нямаме отговор, ще предложим друг вариант за решение. За нас е важно тази пустееща сграда в центъра на града да бъде довършена и да се реши проблем на 3 десетилетия“, пише кметът Йордан Йорданов.

Първите коментари:

Veselin Vasilev Това бездейстие е голям срам за управата на Добрич ! Винаги проблемите имат решение , ако е налице желание !
Светлин Георгиев На общината е те трябва да я построят ако беше я взел строителен предприемач ще ше да я довърши но тя се финансира от общината
Snejana Stoqnova Какъв е варианта господин кмете?Аз съм от потърпевшите на 30г строителство и все,още чакам!

Veska Atanasova Ако го направите ще ви запомнят за цял живот…..

Красимир Генов Питайте Детелинка защо спря ремонта

Ели Райков Чия е тази сграда? 
Виолета Якова Има-няма половин живот!
  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията