Slide
Slide

София. Wizz Air днес обяви, че добавя шеста слънчева гръцка дестинация към софийската си мрежа. София – Родос е поредният красив и вълнуващ маршрут, който компанията ще стартира от България този летен сезон. Започвайки от 3 юли 2021 г., най-новата услуга на WIZZ ще се извършва 2 пъти седмично, в понеделник и петък, предоставяйки на клиентите удобна възможност както за лятна ваканция, така и за уикенд пътешествие. Местата по маршрута са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 58.99 лв.* Всички полети на превозвача се извършват при засилени хигиенни мерки.

Гръцкият остров Родос е един от най-популярните и красиви курорти в Средиземно море и целогодишна ваканционна дестинация за всеки вкус! Известен още като Островът на бога на слънцето Хелиос, Родос предлага многообразие от интересни възможности за релакс и активен туризъм. С кристално чисти води и безкрайно красиви плажове, екстремни водни спортове, невероятни залези, висококачествено настаняване, отлични ресторанти и барове – Родос е наистина специално място за посещение. Той също така предлага на туристите изобилие от археологически забележителности и впечатляващ средновековен град от световното наследство на ЮНЕСКО, изумителна природа и пейзажи, които спират дъха, включително уникалната Долина на пеперудите, богат културен календар и превъзходни възможности за пазаруване. Така че почивката на остров Родос е винаги добра идея и никога не може да бъде скучна!

Когато и да решите да посетите Родос, с изгодни цени от 58.99 лв.* сега е идеалният момент за резервация на wizzair.com. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си. По този начин пътниците ще могат да променят датата на пътуването си или дестинацията, както и да отменят полета си до 3 часа преди заминаване без такса и да получат незабавно 100% от първоначалната цена на билета в WIZZ акаунта си.

Wizz Air любезно напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат мерки за физическа дистанция, осигуряват ултра чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

Андраш Радо, старши мениджър „Корпоративни комуникации“, коментира: „Развълнувани сме да добавим Родос към софийската ни мрежа и да предоставим нова възможност на българските ни клиенти за заслужена морска почивка в любимата Гърция! Като броим Миконос, Санторини, Крит, Закинтос и Корфу, това е шестият летен гръцки маршрут, който Wizz Air предлага от София. Ние продължаваме да бъдем силно ангажирани с развитието на българската ни мрежа, на местния туризъм и предоставянето на все по-достъпни възможности за пътувания за всички. Уверени сме, че супер атрактивните ни тарифи до Гърция и засилените ни мерки за безопасност ще допринесат за възстановяването на туристическия сектор. Усмихнатият екипаж на Wizz Air ви очаква на борда на една от най-зелените флотилии в Европа.“

НОВИЯ МАРШРУТ НА WIZZ AIR ДО ГЪРЦИЯ

МАРШРУТ ДНИ ЦЕНИ ОТ* НАЧАЛО
СОФИЯ – РОДОС Четвъртък, неделя 58.99 лева 3 юли 2021 г.

*Еднопосочна цена с включена административна такса и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията