Тонове ледено изкушение само срещу картина, танц и усмивка

Варна. Във вкусно и вълнуващо сладоледено царство ще се превърне Delta Planet Mall, за да направи щастливи навръх празника им най-малките си гости – децата.

На 1-ви юни тонове от леденото лакомство ще са на картина разстояние от малките майстори на четката, които се включат в инициативата “Поздрави Delta Planet Mall и спечели сладолед. Мястото на голямата размяна “картина за сладолед” ще бъде в зона “Информация”. Тя ще продължи през целия ден.

Домакините от Delta Planet Mall вече са създали празнична атмосфера за големия празник на децата в съботния ден

Още в 9 часа на старт застават над 1000 участници, които ще премерят талант и артистизъм в националния детско-юношески конкурс „Танцуваща планета“. Надпреварата се провежда в партньорство с читалище „Христо Ботев“. Участие в конкурса са заявили 50 състава, изпълняващи класически, съвременни и характерни танци и разделени в три възрастови групи. Всички те ще получат грамота и талон за безплатен сладолед. Журито с председател проф. д-р Анелия Янева и членове Бисер Деянов и  Кремена Антонова ще разпределят между победителите награден фонд от 4200 лева.

В 11.30 и в 17.10 часа на сцената на етаж 1 открит урок по танци ще дадат звездите на училище The Center.

В 13 часа на същата сцена започва концерт на „Бънджи Сингърс“. По същото време на ниво 0 е стартът на приказния карнавал с безплатен сладолед за всички.

Пак на етаж 1 е изграден фото кът, където спечелилите от фейсбук играта ще могат да получат своята награда – професионална фотосесия с Биляна Гецова. Имената на победителите ще бъдат обявени на 31.05 в 17 часа.

https://www.facebook.com/DeltaPlanetVarna/

В 15 часа на ниво 1 започва “Щура лаборатория”, а в 16.30 – „Мимо шоу“. И тук участниците ще охлаждат празничните страсти с леден крем на корем.

В 16 часа всички, които са готови за още сладолед, ще могат да си го спечелят честно и с талант, като се включат във веселбата “Музикална карта на съкровищата – Научи танц и спечели сладолед!  Началото е пред магазин „Комсед”.

Голямото празнично Ice Cream Party е с начален час 18,00 на ниво 0 в Delta Planet Mall.

Най-приятната изненада за ненаситните на веселие и сладолед малчугани е новината, че в Delta Planet Mall купонът продължава и на 2 юни. Точно в 14,00 часа до Магическото дърво започва “Усмихни се и танцувай” с “Арт денс джуниър”.

Два часа по-късно – в 16,00 на същото място малки и големи ще имат възможност да се насладят на “Най-новото от студио ДА”.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA