Slide
Slide

Велинград. ВелиЛенд – нов атракционен комплекс отваря врати във Велинград в събота – 30 юли, с цирково представление. Билетите са на цена от 20 до 60 лв., в зависимост от местата, с отстъпка от 30 % за възрастни и още 25 % за децата.

Разгърнат на площ от над 70 декара, ВелиЛенд крие еко кът за игра на най-малките, парк зона с множество атракциони, зона за отдих и релакс на възрастните, както и зона за храна и напитки. В бъдеще проектът ще бъде допълнен от зоокът, в който децата ще могат да пипнат, нахранят, разходят и яздат коне и камили. В допълнение се планира изграждането на етно юртено селище, закрит детски център и конна база, в която ще се изнасят единствени по рода си представления с коне.

Стартът на проекта се поставя с откриването на цирка, който ще бъде домакин на едни от най-бляскавите артистични изпълнения, гордеещ с най-голямото цирково шапито в България!

Водещ ще бъде ненадминатият Драгомир Драганов, а програмата предвижда въздушна акробатика и жонгльорство, джигитовка на коне, невиждани досега холограми на диви животни, комедийно шоу, танци, музика, смях и още много… Готови сме заедно да преживеем първото представление, с което ще сложим началото на място, в което времето ще спира и ще се потапяме в магията на цирка, атракциите и забавлението!

Сподели публикацията