Slide
Slide

Легендарният вокал на Rainbow и Deep Purple обеща голям купон в Камен бряг. Хиляди вече пътуват към топ локацията за Джулай морнинг.

Каварна. Световната звезда Джо Лин Търнър, който е изпял едни от най-големите хитове на Rainbow и Deep Purple, пусна снимка от едно от най-красивите места не само по българското Черноморие, но и в Европа. Той пристигна в България вчера по повод Джулай морнинг. Часове преди да се качи на сцената на Джулай морнинг в Камен бряг той пусна в своя профил в социалната мрежа Instagram снимка, придружена с текст: „Готови ли сте да празнувате Джулай морнинг с мен тази нощ! Ще се видим на изгрев! Ще купонясваме заедно!“. Кадърът е направен на тересата на ресторант в един от топ голф комплексите в света „Тракийски скали“.

Световната звезда е специален гост на Община Каварна, която продължава традицията хиляди присъстващи на магнетичното място да посрещат първоюлското утро под звучите на най-големите хитове, изпълнени от популярни и обичани изпълнители.

Джулай морнинг започва през 1986 година във Варна, като днес се посреща на много места в България. Вечерта на 30 юни срещу първи юли хора се събират традиционно близо до Черноморския бряг, за да посрещнат изгрева заедно. На много места в страната се организират събития и цари приятелска атмосфера, но хилядите присъстващи са запазили първото място за Камен бряг като топ локация за Джулай Морнинг. В този час мнозина вече са заели своите места, като до самия изгрев се очакват да пристигат още и още хора.

Ангелогласният вокал изпява култовите парчета на Рейнбоу Can\’t Let You Go и I Surrender. Професионалната кариера на Джо Лин започва през 1976 година с американската група „Фанданго“. Става популярен през 1981 година, след като замества вокалиста на „Рейнбоу“ Греъм Бонит. След като издава четири албума с „Рейнбоу“, през 1990 година, става вокал на „Дийп Пърпъл“, след като Иън Гилън я напуска за периода до 1992 година. С „Дийп Пърпъл“ издава „Slaves & Masters“ (1990). По-късно работи с музиканти като Глен Хюз и Ингви Малмстийн. Има успешна солова кариера.

Изпратете ни Вашите снимки от Джулай Морнинг на нашата поща office@bgtourism.bg. Най-хубавата ще получи уикенд за двама. Гласуването ще стане чрез фейсбук страницата на BGtourism.BG.

4 ТОП локации за Джулай морнинг! Хиляди се насочват към морето, за да посрещнат първоюлското утро

Сподели публикацията