Slide
Slide

Камен бряг, Каварна. Хиляди посрещнаха Джулай Морнинг по крайбрежието в България. Точно в 5.28 часа тази сутрин изгря слънцето над Камен бряг.

По традиция мнозина се събраха, за да посрещнат първоюлското утро на това магично място с музиката на световната звезда Джо Лин Търнър. На сцената излязоха още Звезди Карамедмиев и група „Ахат“, както и други групи.

„От много години посрещаме Джулай морнинг на това уникално място, но за първи път има такова прекрасно слънце“, коментираха част от присъстващите.

Веднага след първите лъчи за юли голяма част от присъстващите си тръгнаха, за да отидат навреме на работа, но стотици останаха до края на концерта.

На нашата поща office@bgtourism.bg вече получаваме вашите снимки от Джулай морнинг от цялата страна. Такива може да ни изпращате и като съобщение в профила ни във фейсбук. Снимката, която събере най-много гласове ще получи уикенд за двама в Община Каварна, за да може победителят в конкурса ни да се наслаждава на прекрасното слънце в красивия черноморски град.

Сподели публикацията