Slide
Slide

Равадиново. Президентът на международната туристическа организация SKAL International, посети Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.

Поводът на посещението е предстоящото откриване на офис на организацията в туристически обект №1 на България. „За мен е особена чест,  след изключително силното активно участие на замъка в нашите туристически инициативи и след личното ни запознаство със собственика г-н Георги Тумпалов на конгреса в Монако да видя на живо тази перла на българският туризъм“, заяви Сузана Саари – президент на организацията с над 15 000 членове от 87 държави по света. „Исках лично да благодаря на г-н Тумпалов и за факта, че на конгреса в Момбаса миналата година всички делегати и гости получиха личен подарък и сувенири от България. Никой от нашите членове до сега не е представял собствената си страна по толкова забележителен начин“, добави тя.

Официалното откриване на черноморският офис на SKAL ще се състои на 13 юли на специална церемония в замъка  в присъствието на гости от Световният Туристически Алианс, Световната банка, посланици и бизнес партньори.

Сподели публикацията