Пампорово
Slide
Slide

Пампорово. До 70-80% достига заетостта на хотелите на „Пампорово“ АД през летните месеци, съобщиха от дружеството за Bgtourism.bg. Възможностите на курорта в областта на конферентния туризъм са преоткрити от организаторите на събития през последните близо три години с откриването на новия конгресен център за провеждане на мероприятия с до 1 200 места и 6 зали.

Снимки Пампорово АД

Очаква се в началото на юли врати да отвори хотел „Перелик“, който ще посреща инвидидуални гости, а фирмените мероприятия ще се реализират в двата хотела на дружеството „Орловец“ и „Перелик“. В момента на сайта на компанията има актуална оферта за резервации. До края на юни туристите, които желаят да ползват лятна ваканция в планината, могат да запазят своя престой с до 40% отстъпка – виж предложението тук Mountain Spa & Relax в хотел Перелик 5*.

Цената включва и активностите на домакините в планината, които са истинска горска терапия за гостите на Пампорово и могат пълноценно да черпят от здравославния въздух, да се насладят на красивите маршрути и да получат интересна информация от професионални водачи за местните билки и дървета.

Програмата се реализира за втора поредна година, след като миналато лято получи високи оценки от туристите. Планира се лифтовете в курорта да заработят в началото на юли.

Сподели публикацията