Slide
Slide

София. Българският туроператор Онекс Тур започна серия от полети до Шри Ланка. Планирани са общо 22 директни чартъра от София до международното летище Матала – 12 през пролетта до 4 май и 10 полета през зимата.

От 12 февруари всяка събота Шри Ланка ще посреща туристи от България. Днес домакините подготвиха официално посрещане с празнична програма, която включваше местни песни и танци.

Полетите са с продължителност 8 часа и се реализират съвместно с авиокомпанията GullivAir.

Българската авиокомпания GullivAir внася красота и елегантност в небето

На днешния полет е имало 260 туристи, като сред тях е и Джулиана Гани, която също е решила да се отдаде на топлото време и красивата природа в азиатската държава, която географски се намира точно под Индия.

Много от пътниците са избрали да заменят студените януарски дни с прекрасното топло време в Шри Ланка, заради чудесните оферти на Онекс Тур на достъпна цена, както и заради директния полет.

Още в първите часове пътниците се отдадоха на релакс сред красивата природа с впечатляващи панорамни гледки, край хотелите те се забавляват и с местните атрактивни маймунки, които отиват в ръцете на туристите, за да ги привестват с „Добре дошли!“.

Сподели публикацията