Slide
Slide

Открива голямата бална зала с бляскаво новогодишно парти в кабаре стил

София. Hyatt Regency Sofia получи поредно международно признание в туристическия бизнес – наградата за най-добър нов европейски MICE хотел на Световните MICE Награди.

Зад абревиатурата MICE (Meetings, Incentives, Conferences и Events/Exhibitions) стоят конференции, конгреси, изложения, фестивали и корпоративни събития, а отличието се присъжда на най-добрите в сферата хотели, конгресни и експо центрове, авиолинии и други. Конкурсът, създаден от организаторите на World Travel Awards™, се провежда за втора поредна година и има за цел да насърчи растежа, иновациите и най-добрите практики в конгресния туризъм в световен мащаб.

Oще с откриването си Hyatt Regency Sofia даде силна заявка да допринесе за развитието на събитийната сфера у нас с десетте си многофункционални зали – комбинация между модерен дизайн, съвременни технологии, простор и лукс.

Новото бижу на Истанбул започна да посреща туристи (снимки)

Хотелът предлага на своите гости една от най-големите бални зали в София – „Васил Левски“, която може да бъде разделена на три отделни части и предлага високотехнологично оборудване за мероприятия от всякакъв мащаб. Там вече са проведени десетки иновативни физически и хибридни събития от всички сфери на живота в града.

Първото й голямо и тържествено откриване, обаче, тепърва предстои – Hyatt Regency Sofia обявиха, че ще можем да й се насладим в пълния й блясък в новогодишната нощ!

На 31 декември залата ще бъде готова за посрещането на новата 2022-а с атмосфера, парти и шоу в духа на истинско кабаре.

На сцената ще се качат професионални танцьори и актьори, а музиката на живо ще е поверена на Desy & The Shiny Stockings, които ще зарадват гостите с неочаквани интерпретации на джаз и суинг класики.

Разбира се, ще има много филмов блясък и пера, шампанско и кулинарни изкушения от Шеф Сами Флавио, както и DJ парти с много танци в първите часове на Новата година.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA