Slide
Slide

Обзор. Riu Helios Bay, намиращ се в Обзор, е поредният от хотелите в България под мениджмънта на известната верига Riu Hotels and Resort, който отвори врати на 26 юни 2020 г.
RIU Hotels & Resorts прилага своя дългогодишен опит за изготвяне на всеобхватни предпазни мерки, за да осигури приятен и изпълнен със спокойствие престой за гостите си.

Всички служители в хотела сa преминали обучение от специалнисти по безопасност на световноизвестната фирма Preverisk.

Поставени са информационни табели за улеснение на гости. При настаняване всеки гост получава плик с: маска, карта на хотелския комплекс, описание на услугите. Стойки с дезинфектант са поставени на ключови позиции из хотела.

Железни мерки за безопасна ваканция в България: Riu отвори първия си хотел по Южното Черноморие, вижте как посрещнаха летовниците в Св. Влас (снимки)

Анимация се провежда само при спазване на социална дистанция за по-малки групи от хора, но активитетие се повтарят по няколко пъти на ден, за да могат всички желаещи да вземат участие.

Релакс за цялото семействп на all inclusive в Риу Хелиос Бей, се предлага при специална отстъка от 30% валидна за резервации до 15 юли включително.

На релаксиращ отдих за цялото семейство в Риу Хелиос Бей може да се насладите при цени за двама възрастни и едно дете до 11 навършени години от 260 лв на нощувка на all inclusive през месеците юли и август или от 133 лв след 14 септември.
Селекция от местни алкохолни и безалкохолни напитки и разнообразие от освежаващи коктейли се предлагат на всеки един от четирите бара: Лоби бар, Бар Басейн с чил-аут зона, Лаундж бар. Откритият басейн (600 м2) се намира между хотела и плажа и разполага с водни шезлонги, отделно джакузи, както и с голяма слънчева тераса с безплатни шезлонги и чадъри.

Най-новият петзвезден хотел от веригата Riu в България отваря врати за сезон 2020 на 2 юли

Резервациите вече са възможни и през официалните уебсайтове на хотелите http://riuheliosbay.bg/ – бързо, лесно и удобно, с възможност за заплащате кредитна карта.
Подари емоция!
Резервирай в RIU Hotels and Resorts!
За резервации:
* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay
saleshelios@tts.bg
Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до събота от 09.00 до 18.00
М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081
* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100
или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/
http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/
https://riupravets.bg/

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA