Slide
Slide

София. Готови ли сте за истинска 5-звездна среща? Да, тя все повече наближава. Първият хотел на Хаят в България – Hyatt Regency Sofia, отваря в началото на септември. Отворени са вече резервациите за настаняване от 1 септември 2020 г., съобщава сайтът на хотела. Очаква се официална дата за отварянето на хотела.

В него посетителите имат възможност да видят как ще изглеждат стаите, зоните за атракции и изхранване, за специални събития.

Hyatt Regency Sofia е първият хотел от бранда Hyatt в България, разположен в сърцето на столицата на площад Васил Левски. 

Той е идеален за опознаване и среща с най-големия български град, заобиколен е от автентична източноевропейска история. Разположен е в непосредствена близост до много софийски културни институции и туристически атракции.

Идеален за бизнес срещи на най-високо ниво! Изчистен дизайн, стил, уют – класа до последния детайл, който показва, че това място гордо носи името на луксозната верига хотели Hyatt.

Хотелът има 183 просторни стаи, включително 22 апартамента и елегантен президентски апартамент.

Хотелът предлага 10 многофункционални зали за срещи и ексклузивно пространство за събития с открити тераси и прекрасни гледки към града и планината.

Гостите могат да се насладят на модерна италианска кухня в The Revolutionary Dining Room & Bar, а любителите на коктейли ще бъдат впечатлени от богата селекция в The Scene Rooftop Bar & Terrace. Хотелът разполага с модерен уелнес център и 24/7 фитнес център.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията