Slide
Slide

Обзор. Точно седмица остава до един от най-големите празници в календара – 6 май, или известен още като Гергьовден. Стотици хиляди българи празнуват. Събират се със семействата си, с роднините, с приятелите, а други избират да са в компанията на своите колеги. Изборът с предложения е голям, но HVD Рейна дел Мар се отличава със своите чудесни възможности за празничните дни, които да се превърнат в пълноценна и незабравима почивка.

МАЙСКИТЕ ПРАЗНИЦИ НОСЯТ НА ГОСТИТЕ НА КОМПЛЕКСА 40% отстъпка.

И най-изисканите гости ще останат впечатлени от Гергьовденския гала обяд на домакините с богато тематично меню на 6 май, включващ вкусно и крехко агнешко печено, както и много други специалитети. Програмата предлага и тематична вечер в основния ресторант – българска и италианска вечеря.

Комплексът се отличава не само с кулинарните си предложения, но и със своите просторни стаи, обзаведени в модерен и изискан стил с внимание към функционалността и качеството на материалите.

На разположение на гостите е безкраен златист плаж и красив парк за разходка сред природата. За най-малките гостите има вълшебни детски кътчета, в които децата играят щастливо и безгрижно под топлите лъчи на слънцето.

Гергьовден в HVD Рейна дел Мар (5-8 май)

На разположение на гостите е СПА зона, която включва богат избор за релакс и възстановяване на тялото.

Новооткритият СПА център в хотел Рейна дел Мар е черешката на тортата за сезон 2022. Ще се потопите  в един свят на абсолютна красота, здраве и благоденствие между полите на планината и златния пясък на морето.

Планината, галещият бриз и морето се обединяват в абсолютно съвършенство.

За гостите на СПА центъра са разработени ексклузивни СПА терапии от световна класа

На разположение на гостите на хотел Рейна дел Мар, търсещи едно истинско СПА приключение са също така и множеството съоражения в термалната част, а именно – вътрешен отопляем басейн, джакузи, детски басейн, сауна, ледена стая, солна стая, автентичен турски хамам, руска баня, парна баня.

Сподели публикацията