Хотелски комплекс Wave Resort между Поморие и Ахелой.
Slide
Slide

Статуетките Beauty Awards „Aphrodite“ 2020  бяха раздадени в рамките на Националните награди “Бизнес дама на годината” по време на церемонията на 27 февруари 2020 г. в София в хотел Балкан.

Председателят на журито – Цветелина Маймарова, и почетен председател на “Бизнес Дама на годината”, признат експерт и специалист в козметичните среди, обяви решението на журито, журналисти и блогъри и връчи статуетките “Beauty Awards Aphrodite” заедно със Симона Пейчева – златното момиче на българската художествена гимнастика.

Победителите в категориите, избрани сред водещите номинирани центрове, са:

  • Категория: СПА и уелнес център на годината – Хотел Уейв Резорт – Нуртен Юнсев.
  • Категория: Уелнес център на годината за въвеждане на иновативни ритуали и терапии – СПА център Деметра – Димитрина Стоилова.
  • Категория: Бюти Бизнес дама на годината в категорията СПА и уелнес център на годината – Виктория Пенева, хотел Анел.

Наградите отличават и популяризират достигнатото ниво и световни стандарти в родната индустрия за красота, както и прилаганите световни методи от водещи в България СПА, Уелнес и Бюти центрове.

Г-жа Нуртен Юнсев е инвеститор-съдружник в проекта Wave Resort. Развива успешно международна СПА и бюти марка, наложена вече над 18 години на турския хотелиерски пазар, добре познато име в Анталийските туристически среди. Родена и израснала в България, г-жа. Юнсев живее в Турция от 31 години. Днес работата и семейният живот я откриват в Анталия и Рим, а най-новият бизнес проект, в който участва я отвежда обратно към България, с което марката на Нуртен Юнсев стъпва вече и на българския пазар. Майка на три дъщери. Педагог – психолог по образование. Владее отлично български, турски, руски, френски, италиански, испански и английски език. Поп певица с няколко издадени албума и предстоящи музикални проекти, творец и продуцент.

Г-жа Нуртен Юнсев разказва за концепцията, визията и марката W SPA в Wave Resort.

„W SPA е част от най-новия хотелски проект на българското Черноморие, Wave Resort, който отвори врати за първите си гости през юни миналата година.

Участвам в проекта като част от инвеститорския екип и в същото време представям на българския пазар нова, но вече наложила се СПА марка и бюти линия, позната от над 18 години на турския пазар в Анталия. Представяме пищния екзотичен юг и турското ултра ол инклузив обслужване на родното ни Черноморско крайбрежие. Може да се каже, че Анталия е “дошла на крака” в България. Пренасяме know-how и системата ни на работа от Турция, тук, в красива България

В W SPA съчетаваме три линии на предлагане: Медикал и Балнео СПА, СПА и Уелнес, и Бюти СПА.

Това лято предстои да представим новата Медикал и Балнео СПА секция в центъра. Екипът ни там се състои от медицински специалисти и висококвалифициран екип от рехабилитатори и кинезитерапевти.  Възползваме се от природните богатства в съседство, използвайки натурални лечебни продукти като Поморйска луга за балнеолечение. Насочваме се към здравния туризъм, използвайки огромната база на Медикал – Балнео СПА секцията в центъра и представяме програми за превенция, профилактика и възстановяване на нашите клиенти. От миналата година сме членове на Българския съюза по балнеология и СПА и през предстоящия летен сезон предстои да посрещнем първите немски граждани, пътуващи до България по програми за здравна превенция, рехабилитация и възстановяване.

Районът, в който се намираме е сред най-екологично устойчивите по Черноморието, с характерните за него чистота на въздуха, спокойствие и непокътната природа. Плажът ни е изключително подходящ за лечебни слънчеви бани. Има фин графитен пясък, богат на желязo и соли и прекрасно допълва условията за отдих, релакс и възстановяване, които комплекът предлага.

Развиваме още СПА и Уелнес програми. W SPA със своята площ от 2,500 м2 се състои от вътрешен отопляем басейн, външен каскаден басейн, слънчева тераса, фитнес център с площ от 500 м2, традиционен турски хамам с ВИП зона за двама и над 10 стаи за масаж и СПА терапии.

Гостите на W SPA имат достъп до термалната зона на комплекса, която включва 4 сауни –билкова – 45 градуса, парна – 45 градуса, Финладска – 95 градуса и турски хамам – 42-45 градуса/Баня/. Релакс зоната е оборудвана с достатъчно места за почивка и е в близост до нея. Ежедневно се предлагат спортни занимания по стречинг, йога, лечебна рехабилитация, гимнастика  и фит бол /Fit Ball/.

Предлагаме специално обособена стая „Съкровищата на България“ за ритуали с българска роза, мед и мляко, Родопски ритуал с глинени керемидки и детокс олио със седем билки. Освен това акцентираме и върху екзотични Азиатски СПА ритуали като Тай и Балийски масаж, аюрведа, терапии с топли вулканични камъни и бамбуковият масаж, който е емблематичен за W SPA.

W SPA разполага с терапевтичен солен басейн с подводен масаж и температура 36-38°C. Хидромасажът, съчетан с бавна разходка в Кнайп- пътеката подобрява кръвообръщението и стимулира обмяната на веществата. Халотерапевтичният ефект може да бъде подсилен с релакс- сесия в солната стая. Стените й са изградени от блокчета хималайска сол, а халогенератор създава терапевтичен микроклимат, разпръсквайки необработена каменна сол в аерозолна форма с различно ново на интензитет. Тези сесии оказват антибактериално и противовъзпалително действие при респираторни, алергични, кожни и дихателни заболявания.

Предлагаме хидротерапевтични процедури в тангенторна вана с програми за интензивно мускулно въздействие или с релаксиращ ефект, в комбинацията на продукти с морски соли, луга и ароматни масла.   Кабинетът със специално оборудван Душ Виши има 4 програми с контрастни душове /топли и студени/, в съчетание с мануални и апаратни процедури за вертикално и хоризонтално приложение.

Елегантният дизайн на стаите предлага функционалност и удобство, посредством душ помещение във всяка стая, а в някои и индивидуална парна баня и инфрачервена лампа. Иновационно решение за СПА зоната е мониторинг системата, посредством табло, показващо статуса на всяка стайна единица – осветление, температура, достъп, аларма и други.

В студиото за красота стилистите на центъра се стараят да задоволяват и най-изтънчения вкус на дамите. Предлагат се фризьорски услуги, маникюр и медикюр.

Мисията на W SPA e да наложи на пазара една нова успешна марка, която съчетава колорит и разнообразие от СПА продукти и цели да удовлетвори високите очаквания на нашите гости. Благоприятните природни условия и отлична инфраструктура за развитие на Медикал и Балнео, СПА и уелнес и Бюти СПА услуги в Wave Resort ще спомогнат в дългосрочен план за удължаване на летния туристчески сезон, с което ще успеем да минимизираме кратката сезонност на дестинацията и ще наложим висококачествен и предпочитан комплексен хотелски продукт, през по-голям времеви прозорец.

Марката и визията в W SPA работят в синхрон с концепцията на хотела и са ориентирани към крайния потребител. Уейв Резорт е проектиран и създаден от водещи в България строителни фирми, архитекти и дизайнери. За ладшафта и външното оформление на общите площи се погрижиха едни от най-добрите ландшафтни бюра в Турция и Италия. Навсякъде съществува най-доброто: българско, турско и международно присъствие. Обслужващият екип също е международен. Клиенти и персонал съчетават една прекрасна многоезикова и мултикултурна среда.”

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията