Хисаря, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Хисаря. През идния уикенд Хисаря приема десетото издание от надпреварата Hissar Open, съобщи за Bgtourism.bg организаторът Ивайло Цанков. По традиция участие ще вземат любители на тениса от цяла България, а самите състезатели ще бъдат със своите семейства по време на надпреварата.

Туристическото селище е пословично със своите минерални извори, като именно това е основната притегателна сила за различни туристи и появата им там.

Турнирът стартира в петък, като от този момент състезателите имат шанса да се приспособят и да свикнат с настилките. Вечерта в последния работен ден от седмицата участниците ще могат да вземат участие в безплатен турнир по боулинг на пистите в СПА Хотел Хисар.

Съботният ден пък ще види същинските дуели, а играчите са разпределени в групи. След изиграването в тях ще стане ясно кои ще попаднат в основната схема на надпревaрата.

В неделя пък ще се изиграят финалните мачове на сингъл и двойки, а успоредно с напечените мачове организаторите са предвидили редица забавление за всички.  Остават още четири места за записване в турнира. Повече информация може да намерите ТУК.

Сподели публикацията