Slide
Slide

Варна. Директни чартърни полети ще има тази есен от Варна до Тунис. Те са част от новата и интересна програма на българския туроператор „Емералд Травел“, който е включил в своето предложение към туристите богато разнообразие от хотели и най-интересните забележителности.

Чартърните полети ще бъдат реализирани с Bulgaria Air. Началото на въздушната връзка между морската ни столица и желаната дестинация в Северна Африка ще бъде поставено на 22 септември. Полетите ще бъдат извършвани всеки четвъртък. Отпътуването ще бъде в 11 часа българско време, а връщането в 12.40 часа местно време.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон. Почивката в Тунис е 7 нощувки, а

цените започват от 291 евро

с включени отстъпки за резервации направени до 30 април. Разгледайте всички хотели ТУК!

Защо да изберем тази есен да бъдем в Тунис?

Красивата дестинация привлича туристи от цял свят заради своето гостоприемство, съхранена многовековна история и богато културно-историческо наследство. Тунис очарова своите гости с живописната си дива природа, приказно средиземноморско крайбрежие и превъзходна кухня.

* Период на провеждане  – всеки четвъртък от 22.09.2022 до 20.10.2022 включително
* Най-ниските цени от €291
* Най-голямото разнообразие от хотели за всеки вкус
* Професионално екскурзоводско обслужване на български език на място
* Разнообразни допълнителни екскурзии

Българските туристи имат възможност да разнообразят своя престой, като посетят едни от най-впечатляващите забележителности. Организират се следните екскурзии:

* Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, крайбрежното градче Сиди Бу Саид и Националният музей „Бардо“ с включен обяд;
* Средиземноморски круиз с пиратски кораб с включен обяд;
* Двудневна екскурзия до северната част на Тунис – Бизертa, Табарка и Тестур;
* Полудневна екскурзия до Сус и Монастир без включен обяд;
* Полудневна екскурзия до Загуан с посещение на фабрика за зехтин;
* Еднодневна екскурзия до Дуга и Тестур, с включена дегустация на сирена и обяд;
* Целодневна екскурзия до Кайруан и Ел Джем с включен обяд

Изключително впечатлява е двудневната екскурзия до Сахара с включено джип сафари и изхранване на база пълен пансион. Това не е просто пътуване до пустинята, а пътуване из цялата страна. Включва посещение на световноизвестни исторически и природни забележителности в южната част на Тунис и приказния свят на пустинята Сахара, където, яздейки камила за разходка по дюните, гарантирано туристите ще се почувстват като истински номад.

По време на екскурзията пътешествениците ще срещнат  коренното население на Тунис – берберите, които все още живеят в традиционни пещерни къщи в селището Матмата, ще видите живописните райони на пустинята, докато се разхождате с джип, ще посрещнете изгрева от соленото езеро Шот Ел Джерид и за финал ще вкусите от атмосферата на истински оазис.

В една от къщите на берберското селище са заснети сцени от филма „Междузвездни войни“. Неразделна част от екскурзията е град Кайруан – част от списъка на ЮНЕСКО за световно и културно наследство.

Ще видите и древният римски амфитеатър Ел Джем, построен през 3 век сл. н. е. за гладиаторски битки, а днес е домакин на  Международния симфоничен фестивал.

Много емоции българските туристи ще имат и при посещението си в зоопарка Фригуя. Това е най-голямата зоологическа градина в Тунис с площ от 36 хектара, на територията на която можете да видите 62 вида животни.

Почивка в Тунис със самолет от Варна – запознайте си с всички условия ТУК и си подарете есенна и незабравима ваканция

За резервации: ☎ 0700 1 43 43, office@emeraldbg.com

Снимки Емералд Травел
Сподели публикацията