Slide
Slide

Златни пясъци. XVII издание на националния конкурс за детска красота и таланти Малка Мис и Малък Мистър България 2019 ще се проведе в Златни пясъци. Курортът за първи път ще домакинства на националния форум, в който ще участват над 60 деца от всички краища на България. Събитието ще бъде от 9 до 13 септември. Ще бъдат избрани и Мис и Мистър Тийн България 2019. 

Организатор и лицензиант на конкурса е Агенция Интерсаунд. Официален домакин на конкурса за пръв път е хотел Аргищ Партез – Златни пясъци. Финалния спектакъл е на 12 септември на открита сцена между басейните на фона на атрактивната архитектура на хотела-домакинУчастниците от над 15 града са класирани да представят своите родни градове от регионални конкурси, както и национален кастинг. 

Финалният спектакъл ще протече в три тура – атрактивно откриване с танц на участниците, облечени в униформа на конкурса, атрактивен дизайн и грейнали детски лица. Специални гости, които ще имат честта да връчат короните на победителите са Бриана Петрова – Little Miss Planet 2019 Grand Prix, Естер Лазарева – Little Miss Nations 2018, Никол Проданова – Little Miss Planet 2018, Самуил Чешмеджиев – Little Model Earth 2017. 

Победителите от конкурса ще получат правото да представят България в редица международни форуми: Little Miss Nations – БразилияLittle Miss United World – ИспанияTop child model of the Planet-Грузия, Little Miss & MisterGalaxyLittle Miss & Mister PlanetLittle Model Earth – Индия,  Prince & Princess International 2017 – Тайланд Festival Model & Talent World-Анталия и други. Конкурсът ще се излъчи по Code Fashion TV, съобщават от ПРофайл. 

Сподели публикацията