Кметът на Сандански Атанас Стоянов лично поздрави певицата с кадифен глас, както и местните жители и гостите на града
Slide
Slide
Сандански. Град Сандански, който е една от любимите и утвърдени СПА дестинации в България заради своя климат и лечебни фактори на минералната вода, отбелязва своя празник на 28 април. Богатата тържествена програма в Югозападния град вече започна, а тази вечер стотици се насладиха на прекрасен пролетен концерт под звездите в парка „Свети Врач“.
Белослава, известна със своята позитивност, неподправен стил и кадифен глас, поднесе на домакините истински букет от мелодични изпълнения.
Преди това Общински духов оркестър „Емил Киряков“ загря публиката за красивата вечер под звездите, а изпълненията на Китаро-мандолинен оркестър „Стефан Борилов“ бяха допълнителна наслада за присъстващите.
Преди обяд бе даден старт на традиционната Колоездачна обиколка на община Сандански, посветена на Празника на града. Обиколката се организира от Община Сандански и Спортен клуб „Пирински орел“.
В следобедните часове бе посрещната чудотворната икона на Св. Богородица от град Мелник и с литийно шествие бе отнесена в манастира „Св. Св. Козма и Дамян”, където на другия ден ще се извърши водосвет и тържествена литургия.

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на Сандански утре, по повод празника на града, съобщиха от президентството. 

На 28 април вицепрезидентът на Република България – Илияна Йотова, ще отбележи заедно с жителите и гостите на Сандански Празника на града. Официалното честване ще започне от 20.00 часа на пл. „България“. Началото на тържествената програма в четвъртък ще бъде дадено в 17.30 часа пл. „България“ с Празничен концерт Децата на Сандански пеят и танцуват, със специалното участие на Дара Екимова.
Точно в 20.00 ч. е големият празничен концерт, със специалното участие на Ансамбъл „Чинари“ и поп-фолк певицата Райна.
Любимият фолклорен изпълнител – Карамфил Божиков, и НЧ „Отец Паисий 1919“ ще зарадват със своята фолклорна програма всички жители и гости на град Сандански. това ще стане на 28 април, 12:30 ч., в манастир „Св. Св. Козма и Дамян“.
Сподели публикацията