Slide
Slide

Носител на много международни награди, Thorngrove Manor не е обикновен хотел – това е едно вълшебно място излязло от приказките, което създава романтична обстановка и невероятна магнетична красота.

Картината се допълва от изобилие от птици и свеж селски въздух в район, който се гордее с уникалните си градини и архитектура в английски стил.

Thorngrove Manor е малък луксозен хотел, създаден през 1995 г. Той е един от най-забележителните, романтични и артистични хотели в света, който притежава уникална, креативна и вдъхновяваща архитектура и завладяващ стил, съобщава Special. Всяка стая в Thorngrove Manor е индивидуално проектирана и различна, следвайки разнообразието от вкусове и предпочитания на туристите. Изключителната обстановка, сякаш излязла от вълшебните детски приказки с щастлив край, осигурява завладяващи преживявания за духа и тялото. В романтичното имение Thorngrove вашите снимки ще запечатат вълшебни моменти във времето, защото това място позволява създаването на спомени, които се запазват за цял живот.

Стаите за престой се отличават със своите индивидуален характер, конфигурация и стил. Насладете се на приказни, разкошни и завладяващи гледки през прозорците на комплекса, които създават едно специално усещане за пътуване във времето и пространството. Вижте вдъхновения от безвремието романтичен дизайн с антики и най-доброто обзавеждане, ръчно рисуваните фризове и произведенията на изкуството, използващи разнообразните форми на стаята, за да превърнат една приказна мечта в реалност. Определено никъде другаде не съществува по-гениален синтез на съвременното изкуство и на барока.

Thorngrove Manor е уникално магнетично място с автентично топло и лично усещане, което е отличен пример как архитектурата се трансформира в изкуство – като жива форма на изкуството, този романтичен шедьовър е въплъщение на човешките енергия, труд и майсторство.

Сподели публикацията