Slide
Slide

Летище Варна посрещна рекордния си двумилионен си пътник в навечерието на Деня на Туризма – 27 септември. Името на младата майка Дженифър Зибенхард, която е икономист по професия.
Тя пристигна с полет от немския град Нюрнберг на почивка у нас за първи път заедно със своя съпруг Стефан, и двете им деца Паскал и Лео, на 5 и 2 години. Семейство Зибенхард бяха приятно изненадани от курорта „Св. Св. Константин и Елена“. Главният мениджър на новия петзвезден хотел Астор Гардън Виолета Берова връчи ваучер – 5 дневна почивка в хотела с достъп до термалния комплекс Аквахаус.
ВИП- гостите бяха посрещнати с водна арка, оригинални торти и цветя, от ръководството на Варна и на аеропорта.  Семейство Зибенхард получи като подарък от домакините куфар. Седма поред година се запазва тенденцията за ръст на пасажерите на аеропорта. Заслугата е най-вече на нискотарифните компании, които стартираха полети от и до Варна. „Очакваният ръст на пътници е 14 процента. Има увеличение на всички пазари“, заяви пред репортер на BGtourism.BG главният изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД Улрих Хеппе.

снимки BGtourism.BG

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Пишете ни за Вашите новини и ни изпращайте снимки на редакционната поща office@bgtourism.bg
Сподели публикацията