Варна. След една година прекъсване поради епидемичната обстановка, Фрапорт Туин Стар проведе дългоочакваните срещи с туристическия бизнес на Българското Черноморие. Събитията се състояха в два последователни дни – на 19 април в хотел „Интернационал“ в к.к. „Златни пясъци“, и на 20 април в хотел „България“ в гр. Бургас.

Те бяха посрещнати с огромен интерес и в тях участваха общо над 150 представители на туристическия бизнес – хотелиери и туроператори, както и представители на местната власт от Община Варна и Община Бургас.

Главният изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар – д-р Франк Кванте отбеляза, че двата черноморски аеропорта – Летище Варна и Летище Бургас са в пълна готовност за сезон 2022, а Деница Милосавлевич, Началник отдел „Авиационен маркетинг“ и Радостина Златева, Експерт авиационен маркетинг и развитие, споделиха очакванията за трафика на двете летища към момента и представиха новите маршрути и авиокомпании за лято 2022.

Във всяко едно от двете събития бяха организирани дискусионни панели, по време на които се разискваха най-важните теми от общ интерес за всички участници и най-вече свързаните с подготовката за летния сезон предизвикателства и възможности пред туристическия бранш в регионите на Варна и Бургас. Всички участници се обединиха около мнението, че тясното сътрудничество между частния сектор и Министерство на туризма е изключително необходимо за постигането на най-добрите резултати за летния сезон. Всички представители на частния сектор изявиха своето желание да подкрепят министерството, с каквото е възможно!

Сподели публикацията