Slide
Slide

Пловдив. В Международен панаир – Пловдив днес и утре се провежда изложението за сватби и събития. Над 50 щанда презентират своите възможности и най-новите тенденции при организирането на сватбените тържества, което включва спектакъл със светлинно и звуково шоу, богата украса от цветя и феерична заря.

По време на изложението своите възможности за сватби презентира 5-звездния комплекс в Кранево Терма Еко Вилидж

В третото издание на Weddings & Events Expo участват сватбени агенции, флористи, сладкари, ювелири, стилисти, фотографи и видеографи, производители и търговци на артикули за украса и забавление. Музикални и танцови формации, модни къщи и салони за красота демонстрират актуалните тенденции.

Като най-атрактивен щанд от панаирния пресцентър посочват сватбената маса, акцент при която е пищната украса. Композиции от балони и цветя с гигантски размери подчертават тържествеността на вълнуващия ден.

Много от участниците в изложението предлагат специални отстъпки за младоженците, а всички специалисти дават безплатни консултации. Общинското предприятие „Радостни обреди“-Пловдив, което е партньор на проявата, има щанд за информация относно процедурите при сключване на брак, се казва още в съобщението на панаирния пресцентър. Очакват се над 5000 гости да посетят третото издание на  Weddings & Events Expo след големия интерес, който предизвикаха предишните две. 

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията