Slide
Slide

Равадиново. Замък „Влюбен във вятъра“ – сбъдната детска мечта на собственика Георги Тумпалов, се превърна в снимачна площадка и естествен декор за българския игрален филм „Пумпал“. След успеха на холивудска продукция от 2014 година, снимана в Замъка, българската атракция събра и елита на родното кино. В главните роли са Деян Донков и Мартина Апостолова.
„Пумпал“ е базиран на едноименния роман на Владислав Тодоров и ще бъде режисиран от Теодор Ушев – номиниран за „Оскар“ за анимация за „Сляпата Вайша“ и носител на най-престижната в света награда “Кристал“ за анимация от фестивала в Анси. Концепцията, заложена в сюжета, засяга усилията на науката да победи смъртта, като създаде биологически съвършен и неразрушим човек – био-титан. Действието се развива в неопределено бъдеще на Балканския полуостров. Във филма ще има 25 мин. авторска анимация в стила на филмите на Тео Ушев „Глория Виктория“ и „Сляпата Вайша“. Жанрът на филма е „приказка-дистопия“. Това ще бъде пръв опит за България в областта на подобно жанрово кино.

В действието на филма героите попадат в най-различни светове. Снимките продължиха до 25 септември, а българската атракция номер едно на България, подготвя и нови изненади за своите посетители.
В периода 01.10.2020 до 18.10.2020 (включително) обявява промоция в цената на билети, закупени на място и въвежда специални семейни пакети:
Всеки ден на каса от 9 до 18 часа 15 лева за възрастен,
10 лева за деца от 7 до 16 години
12 лева за пенсионери
14 лева за студенти
10 лева за хора с увреждания.
Семейни пакети: Семейство с двама възрастни и 2 деца от 7 до 12 години – 45 лева
Семейство с двама възрастни и 2 деца от 12 до 16 години- 49 лева.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията