Балчик ще е домакин на шестия Международен музикален фестивал „Music Campus Balchik”
Балчик ще е домакин на шестия Международен музикален фестивал „Music Campus Balchik”
Slide
Slide
Slide
Slide

Балчик. От 1 до 10 септември 2019 г. в Културен център “Двореца” – Балчик, ще се проведе шестото поредно издание на международния музикален  фестивал “Music Campus Balchik” – майсторски класове и концерти.

Този проект се провежда под патронажа на сдружение “Култура край границата”, както и с подкрепата на Държавен Културен Институт “Културен център “Двореца”  и цели да даде възможност на млади български творци – музиканти, за срещи и изяви.

По време на тазгодишния формат,  майсторските класове ще се водят от някои световно признати имена в областта на музиката, като Александру  Гавриловичи, Швейцария /цигулка/ – арт директор на фестивала, Ирина Гавриложици, Австривя, /оперно пеене/, Туула Халстром, Филандия /клавирен съпровод на оперно пеене/, Стефан Хаджиев, България /виолончело/, Марк Тотен, Холандия, /виола/ и Владимир Лакатос, Германия, /камерна музика/.

Повече информация за програмата на концертните вечери можете да намерите тук.

Входът за всяка една от концертните вечери е свободен!

Съпътстващо мероприятие и на тазгодишния формат е изложбата  “Знаци на звука” на Стела Василева, която може да бъде видяна в Каменна зала от 1 до 9 септември.

Медицински туризъм: Бум на пластичните операции заради Instagram, д-р Аслъ Датлъ пристига в Бургас и Варна

Сподели публикацията