Slide
Slide

Балчик. От 1 до 10 септември 2019 г. в Културен център „Двореца“ – Балчик, ще се проведе шестото поредно издание на международния музикален  фестивал „Music Campus Balchik“ – майсторски класове и концерти.

Този проект се провежда под патронажа на сдружение „Култура край границата“, както и с подкрепата на Държавен Културен Институт „Културен център „Двореца“  и цели да даде възможност на млади български творци – музиканти, за срещи и изяви.

По време на тазгодишния формат,  майсторските класове ще се водят от някои световно признати имена в областта на музиката, като Александру  Гавриловичи, Швейцария /цигулка/ – арт директор на фестивала, Ирина Гавриложици, Австривя, /оперно пеене/, Туула Халстром, Филандия /клавирен съпровод на оперно пеене/, Стефан Хаджиев, България /виолончело/, Марк Тотен, Холандия, /виола/ и Владимир Лакатос, Германия, /камерна музика/.

Повече информация за програмата на концертните вечери можете да намерите тук.

Входът за всяка една от концертните вечери е свободен!

Съпътстващо мероприятие и на тазгодишния формат е изложбата  „Знаци на звука“ на Стела Василева, която може да бъде видяна в Каменна зала от 1 до 9 септември.

Медицински туризъм: Бум на пластичните операции заради Instagram, д-р Аслъ Датлъ пристига в Бургас и Варна

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA