Slide
Slide

Занзибар и Тунис привличат с екзотика, интересни програми, ексклузивни хотели и атрактивни цени

София. „Резервациите за почивка на остров Занзибар  започнаха още с пускането на програмата на новите есенни дати, а именно през юни. Полетите започват на 15 октомври, като предвиждаме 24 полета – 21 от София и 3 от Варна“, заявиха от централата на българския туроператор Абакс, който през миналата зима превърна дестинацията в истински хит сред родните туристи.

Полетите от столицата ще започнат от октомври, когато дестинацията е идеална за ваканция, и ще продължат до март 2022 г., когато започва дъждовния сезон.

Чартърите ще бъдат реализирани с European Air Charter (Bulgarian Air Charter).

Riu Palace Zanzibar

Цените започват от 2 520 лева, а нов хотел в портфолиото на туропертора е Kilindini Resort & SPA 5*, който е на първа брегова линия в Северозападната част на острова. Най-голям интерес предизвикват Uroa Bay Resort (бюджетен избор за незабравима почивка) и RIU Palace Zanzibar (лукс от престижната верига RIU). В програмата има и дати за Коледа и Нова година, като българските туристи, които искат да да си удължат лятото вече планират и резервират своите ваканция.

Друга интересна дестинация е Тунис. Полетите започват от 4 септември 2021 г., като първата дата е изцяло запълнена, а програмата продължават до края на октомври. От Абакс са планирали 15 полета до Тунис – 9 от София и 6 от Варна, като морската ни столица началото на пътуванията ще бъде дадено на 16 септември.

Тунис, Снимка Тереза Пенева, АБАКС

Полетите са в ден събота, което е идеално за туристите, защото могат да си вземат само 5 делнични дни отпуск. Цените за почивките започват от 560 лева, като в момента има и изключително атрактивни промоции за повечето хотели. Очаква се да бъдат пуснати в продажба и програми за Коледа и Нова година, посочват от офиса на Абакс.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията