Slide
Slide

Златни пясъци. Едни от най-известните и обичани румънски инфлуенсъри, актриси, модели, обществени личности, травел блогъри и журналисти пристигат утре -26 май, в хотел Астория в Златни пясъци. Те ще бъдат специални гости на хотела, а целта е чрез своите профили в социалните мрежи да привлекат вниманието на гостите от северната ни съседка при избора си за лятна ваканция.

Това ще бъде първо лято на хотела, откакто не е част от бранда RIU. Целта е да се задържи и надгради нивото на качеството, което е добре разпознаваемо на сред редовните гости. Голяма част от тях са от Румъния.

Привличаме повече туристи с Христо Стоичков, легендата говори за възможностите за туризъм в България (видео)

Гостенките събират стотици хиляди лайкове и коментари в Инстаграм. За втора поредна година в хотела ще отседне Андра Опреа, която е една от най-популярните Travel & Lifestyle автор в дигиталните мрежи.

В списъка е и актрисата Отниела Санду, която има над 200 000 последователи в Инстаграм.

Мануела Лупаско пристига в Златни пясъци директно от Седмицата на модата в Милано, а в групата са още Дениса Лунтару, Михаела Гурау, Кармен Негуита.

На 28 май в хотела очакват и известната тв водеща и посланик на хотел Астория Флорентина Оприш.

Румънските красавици ще имат гала вечеря още в първия ден на пристигането си. Новият шеф готвач Петър Петров е подготвил уникално меню, което ще накара хубавиците да си оближат пръстите и да се насладят на изкушенията в Азиатския ресторант. През трите дни от престоя си домакините са организирали различни и интересни активности за своите гостенки.

Сподели публикацията