Slide
Slide

Руслан Йорданов – специален пратеник на Bgtourism.bg в Сърбия

Белград. Красивият и просторен плаж в Албена привлече вниманието на посетителите по време на 43-тото издание на международното туристическо изложение в Белград. Българският курорт бе една от компаниите, която се представи в най-големия форум в областта на туризма в Сърбия. Това стана в рамките на информационния щанд на Министерството на туризма на България, заел централно място в зала 1 на експо центъра.

Христо Проданов бе сред официалните гости на откриването на най-голямото туристическо изложение в Сърбия

Впечатляващата панорамна снимка на Албена, която бе част от декора на щанда, привлече много от жителите на Белград и региона, които търсят нови и интересни места за своята ваканция. Още в първия ден сръбските туроператори започнаха да провеждат поредица от работни срещи със Стоян Стоянов – мениджър „Прождаби“ в „Албена тур“ и всички изразиха интерес да продават почивки в България и в частност Албена заради присъствието си на изложението. Бяха впечатлени от концепцията на курорта ни за устойчив туризъм и изразиха мнение, че дори в Гърция и Хърватия трудно може да се намери хотелиер с толкова комплексен продукт.

България и Сърбия се обединиха да работят под мотото “Балканите – сигурна дестинация за туризъм”

Над 30 посетители още в първия ден потърсиха директна информация за лятна ваканция в страната ни. Интересът към Албена продължи и във втория ден на изложението, което тази година е в рамките на 24-27 март. 

Хиляди посетиха първия ден на най-голямото туристическо изложение в Белград (снимки)

Представителят на Албена се срещна не само с професионалисти и крайни клиенти, но и даде интервю пред Ана Рачич, която има тв предаване за лайфстайл и пътувания, до сега тя е промотирала над 600 дестинации.

Обсъдена бе възможността тя да пристигне в Албена, за да снима епизод за българския курорт.

Великденски празници в Албена

Сподели публикацията