Снимки Руслан Йорданов
Slide
Slide
София. Министърът на туризма Христо Проданов бе сред официалните гости тази вечер на XVIII награди на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), които се проведоха в София. Отличени бяха фирми, допринесли за развитието на българо-германските икономически отношения през последната година.
Сред официалните гости на събитието бяха министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер и Н.Пр. Кристоф Айххорн, посланик на Федерална република Германия в София.
Гостите бяха приветствани и от Тим Курт, президент на ГБИТК, и д-р Митко Василев, главен управител на ГБИТК.
д-р Митко Василев, главен управител на ГБИТК
Христо Проданов връчи отличието на амбициозната компания „Payhawk“ в категория „Стартъп“.
Припомняме Ви, че Български съюз по балнеология и СПА туризъм е в УС на Германо-Българската индустриално-търговска камара, като организацията е представлявана от своя председател и вицепрезидент на Европейската СПА асоциация Сийка Кацарова. На церемонията Проданов имаше възможност да се срещне и разговаря по важни за деня теми с членове на организацията.
Останалите носители на големите награди бяха: „Фесто производство“ – в категорията „Голямо предприятие“, „Смарт Органик“- в категория „Малко или средно предприятие“, „УниКредит Булбанк“ – в категория „Социален ангажимент“.
Почетни грамоти за ползотворно и тясно сътрудничество с ГБИТК през изминалата 2021 г. получиха Димитър Николов, кмет на община Бургас, Стефан Йонков, ръководител на службата по търговско-икономически въпроси към Генералното консулство на Република България в Мюнхен и Торстен Гайслер, ръководител на бюрото на Фондация Конрад Аденауер в България.
Сподели публикацията