Христо Проданов бе сред официалните гости на наградите на Германската икономика
Христо Проданов бе сред официалните гости на наградите на Германската икономика
Slide
Slide
Slide
Slide
София. Министърът на туризма Христо Проданов бе сред официалните гости тази вечер на XVIII награди на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), които се проведоха в София. Отличени бяха фирми, допринесли за развитието на българо-германските икономически отношения през последната година.
Сред официалните гости на събитието бяха министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер и Н.Пр. Кристоф Айххорн, посланик на Федерална република Германия в София.
Гостите бяха приветствани и от Тим Курт, президент на ГБИТК, и д-р Митко Василев, главен управител на ГБИТК.
д-р Митко Василев, главен управител на ГБИТК
Христо Проданов връчи отличието на амбициозната компания „Payhawk“ в категория „Стартъп“.
Припомняме Ви, че Български съюз по балнеология и СПА туризъм е в УС на Германо-Българската индустриално-търговска камара, като организацията е представлявана от своя председател и вицепрезидент на Европейската СПА асоциация Сийка Кацарова. На церемонията Проданов имаше възможност да се срещне и разговаря по важни за деня теми с членове на организацията.
Останалите носители на големите награди бяха: „Фесто производство“ – в категорията „Голямо предприятие“, „Смарт Органик“- в категория „Малко или средно предприятие“, „УниКредит Булбанк“ – в категория „Социален ангажимент“.
Почетни грамоти за ползотворно и тясно сътрудничество с ГБИТК през изминалата 2021 г. получиха Димитър Николов, кмет на община Бургас, Стефан Йонков, ръководител на службата по търговско-икономически въпроси към Генералното консулство на Република България в Мюнхен и Торстен Гайслер, ръководител на бюрото на Фондация Конрад Аденауер в България.
Сподели публикацията