Slide
Slide

София. Нискотарифната авиокомпания Wizz Air днес предлага супер отстъпка от до 50%*. Промоцията е валидна за избрани полети, резервирани до полунощ, и за всички пътници, до всички дестинации, без ограничения за периода на пътуване. Цените започват само от 29.99 лв.***, което прави wizzair.com идеалното място да откриете топ локацията за вашата следваща ваканция на изгодна цена, съобщават от авиокомпанията за bgtourism.bg.

Страхотните изненади от авиокомпанията не спират дотук и днес Wizz Air също предлага на пътниците да закупят услугата WIZZ Flex само за 1 евро*.

Добавянето ѝ към резервацията е препоръчително в сегашните несигурни времена, когато пътниците може да не са убедени за периода на пътуване или маршрута. С WIZZ Flex те могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация без допълнителни такси.

Ако пътуванията ви липсват и вече мечтаете да посетите нова страна, посетете днес wizzair.com и планирайте вашата следваща отпуска на страхотна цена. Разходете се из красивите, романтични улички на Франция, хапнете вкусна паеля в Испания или посетете величествените градини и дворци на Дания – сега е моментът. Те са сред най-зелените страни на картата за планиране на пътувания на Wizz Air (Travel Planning Map) – новата, безплатна услуга, която авиокомпанията добави на сайта си, за да помогне на потребителите да селектират правилно дестинацията за следващото си пътуване. Картата е иновативен инструмент за търсене, чрез който пътниците могат лесно да проверяват до кои локации в мрежата на авиокомпанията могат да летят и какви са актуалните действащи ограничения за пътуване, свързани с COVID-19. Държавите, отбелязани в зелено, са тези, за които няма ограничения за влизане в страната по въздух.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от до 50%* е валидна единствено днес.

Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо приключение, а за допълнително спокойствие се възползвайте и от промоцията за WIZZ Flex за 1 евро*.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

*Промоцията важи на 24 септември 2020 г. от 00:00 до 23:59 часа CEST („Промоционален период“). Промоции означава до 50% отстъпка от тарифата (Промоция 1) и цена от 1 евро за промоцията Wizz Flex (Промоция 2).
Промоция 1: Отстъпката до 50% важи за цената с изключение на административните такси. До 50% отстъпка важи за избрани полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение WIZZ по време на промоционалния период. Промоция 1 важи само за резервации, направени на wizzair.com или мобилното приложение на WIZZ. Промоции 2: Цената от 1 евро („Промоционална цена“) важи за услугата WIZZ Flex за един полет и за един пътник, закупена като самостоятелна услуга при създаване на резервация на wizzair.com или в мобилното приложение на WIZZ в промоционалния период. Чрез закупуването на услугата WIZZ Flex по време на промоционалния период вие приемате и се съгласявате с Общите условия и условията на WIZZ Flex.
Промоцията не е приложима за групови резервации.
Промоциите могат да бъдат комбинирани и приложени заедно. Участието в Промоция 1 е предпоставка за участието в Промоция 2, тъй като WIZZ Flex може да се закупи само по време на резервация на полет, но участието в Промоция 2 не е предпоставка за участие в Промоция 1.

***Еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси, и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията