Годишна конференция на Балканския алианс на хотелиерските асоциации ще се проведе край Варна
Годишна конференция на Балканския алианс на хотелиерските асоциации ще се проведе край Варна
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Годишна конференция на Балканския алианс на хотелиерските асоциации ще се проведе на 26 септември 2019 г. във ваканционно селище “Св. Св. Константин и Елена”.По решение на Съвета на директорите на БАХА / Балкански алианс на хотелиерски асоциации / вече 10 години се провежда Годишна конференция на БАХА на теми, касаещи туризма, като домакинството е на ротационен принцип. Тази  година, 2019, България, в лицето на БХРА, е домакин на Годишната конференция на БАХА. Предвидено е да се проведе на 26 и 27 септември 2019 г. в к.к. Св. Св. Константин и Елена,  град Варна, като мотото на конференцията  е ТУРИЗЪМ, ДОБРОСЪСЕДСТВО, ПАРТНЬОРСТВО СИЛНИ СМЕ ЗАЕДНО!

Потвърдили са участие хотелиерските асоциации на 7 балкански държави – Сърбия, Черна гора, Косово, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Албания и България.

На 26 септември 2019 г. е откриването в хотел „Астор Гардън” в к.к. Св. Св. Константин и Елена, след  което следват 2 панела конферентна част.

В рамките на Конференцията за първи път ще се проведе и конкурса „Най-добър отбор Готвачи на БАХА” /Балкански алианс на хотелиерски асоциации/ на тема: Балканска гурме /етно/ кухня.
Дати на провеждане – 26 и 27 септември 2019 г.
Място на провеждане – Гранд хотел Варна – к.к. Св. Св. Константин и Елена –  град Варна, България
Брой участници – Всяка балканска държава, член на БАХА, участва с един отбор, който се състои максимум от 2 /двама/ участника

Мероприятието ще завърши с коктейл по случай Световния ден на туризма –  27 септември, на който ще се връчат наградите.

Сподели публикацията