Снимка Виктор Тинев
Slide
Slide

Варна. Годишна конференция на Балканския алианс на хотелиерските асоциации ще се проведе на 26 септември 2019 г. във ваканционно селище „Св. Св. Константин и Елена“.По решение на Съвета на директорите на БАХА / Балкански алианс на хотелиерски асоциации / вече 10 години се провежда Годишна конференция на БАХА на теми, касаещи туризма, като домакинството е на ротационен принцип. Тази  година, 2019, България, в лицето на БХРА, е домакин на Годишната конференция на БАХА. Предвидено е да се проведе на 26 и 27 септември 2019 г. в к.к. Св. Св. Константин и Елена,  град Варна, като мотото на конференцията  е ТУРИЗЪМ, ДОБРОСЪСЕДСТВО, ПАРТНЬОРСТВО СИЛНИ СМЕ ЗАЕДНО!

Потвърдили са участие хотелиерските асоциации на 7 балкански държави – Сърбия, Черна гора, Косово, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Албания и България.

На 26 септември 2019 г. е откриването в хотел „Астор Гардън” в к.к. Св. Св. Константин и Елена, след  което следват 2 панела конферентна част.

В рамките на Конференцията за първи път ще се проведе и конкурса „Най-добър отбор Готвачи на БАХА” /Балкански алианс на хотелиерски асоциации/ на тема: Балканска гурме /етно/ кухня.
Дати на провеждане – 26 и 27 септември 2019 г.
Място на провеждане – Гранд хотел Варна – к.к. Св. Св. Константин и Елена –  град Варна, България
Брой участници – Всяка балканска държава, член на БАХА, участва с един отбор, който се състои максимум от 2 /двама/ участника

Мероприятието ще завърши с коктейл по случай Световния ден на туризма –  27 септември, на който ще се връчат наградите.

Сподели публикацията