Любляна. За трета поредна година, Българско конгресно бюро – БКБ, заедно с ОП „Туризъм“ към Столичната община, представя България в 14-ото издание на изложението за конгресен туризъм CONVENTA, което се провежда в Любляна (Словения) на 24-25 август 2022 г.

CONVENTA свързва специалистите в събитийната индустрия в Нова Европа от 2007 г. насам и е основен фокус за организаторите на срещи в региона.

В допълнение към споделянето на знания и опит, CONVENTA предлага изграждането и развиването на работа в мрежа между специалистите в събитийния бранш.

CONVENTA единствената по рода си платформа в региона и само няколко събития в света предлагат такова цялостно решение за установяването на нови бизнес контакти в сферата на събитийния и бизнес туризъм.

Днес събитието и българският щанд бяха посетени от г-жа Марияна Чавракова, Първи секретар, Служба за търговско-икономически връзки и г-н Пламен Христов, Секретар в Посолството на Република България в Словения.

В рамките на двата дни на изложението, България и София ще бъдат представени в повече от 45 срещи с представители от над 15 различни държави.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA