Шарм ел Шейх, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Хиляди български туристи тръгват през следващите седмици към едни от най-желаните и топли дестинации. Голяма част от нашенци са решили да удължат летния си сезон в чужбина, а сред най-предпочитаните предложения са тези за Египет, Тунис, турската перла Анталия, областта Даламан в турската провинция Мугла, както и Бодрум, съобщиха от офиса на Абакс. Голям е интересът и към Сардиния, Сицилия, Пулия, Кампания, Римини, Коста дел Сол и Коста Брава. Пълните чартъри се дължат на чудесната комбинация от добра цена, качествен продукт, директен полет и добър екскурзовод.

За отделни дати и хотели през септември, октомври и ноември все още има свободни места, а актуална информация можете да получите чрез сайта на туроператора тук.

Почивки от София

Почивки от Пловдив

Почивки от Варна

Почивки от Бургас

Повечето пътувания на Абакс до Испания и Италия ще бъдат осъществени с авиокомпанията Уиз Еър, с изключение на Сардиния (чартър). Българските туристи ще бъдат съпроводени от топ екскурзоводи. Едни от най-добрите гидове на туроператора ще очакват своите гости в Египет, Тунис и Турция и на място ще ги обслужват и информират.

Припомняме Ви, че за първи път Абакс ще реализира директни въздушни връзки от всички международни български летища, които осъществяват пътнически полети. Това ще даде възможност не само от традиционните летища София и Варна да се осъществят чартъри до топ дестинации, но и от Пловдив и Бургас.

„Хората разбират, че в тези динамични времена единственото смислено, което могат да направят, е да пътуват, защото това са единствените полезно похарчени средства – за физическо и психическо здраве. И го правят с огромен интерес“, сподели за Bgtourism.bg маркетинг мениджърът в Абакс Георги Пасев.

Сподели публикацията