Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Министрите на туризма на България и Румъния – Христо Проданов и Константин Кадариу, посетиха щандовете на ваканционно селище „Албена“ на международните туристически изложения в София и Букурещ.

Дима Пуснава и Константин Кадариу

Екипът на българския курорт, който традиционно се радва на голям интерес от страна на румънските туристи, покани Кадариу лично да се запознае с условията за ваканция в Албена.

Пред популярната румънска телевизия Digi FM Дима Пуснава – мениджър „Румънски пазар“ в комплекса, даде специално интервю, в което акцентира на новостите за предстоящия туристически сезон.

В Албена са оптимисти за предстоящия сезон, привличат гости с нови възможности и с иновативна рекламна кампания

В същото време в София Христо Проданов днес откри 38-то международно изложение „Ваканция и СПА Експо“ в Интер Експо Център. Министърът на туризма посети щанда на Албена и поздрави домакините, като им пожела успешен сезон.

Велина Гюмова-Георгиева, Деница Огнева и Драгомир Ивановски посрещнаха Христо Проданов на щанда на Албена

Много жители и гости на столицата имат възможност в рамките на днешния ден и утре – 25 февруари, лично да посетят щанда на курорта и да се запознаят с актуалните предложения за Великден,  Здраве и красота, Лято 2022 и др. специални оферти.  Този петък, от 14.30 часа – в зала „Родопи“, ще се проведе презентация на курортния комплекс относно новостите за предстоящия летен сезон.

Сподели публикацията