Slide
Slide

На 25 октомври, от 17.30 ч., във фоайето на Младежки център „Захари Стоянов”, гр. Добрич ще бъде открита Фотоизложба „Ябълката _Фест”. Събитието е заключителна част от програмата на едноименния фестивал на „Ябълката_Място”, посветен на екологията, здравословното хранене и спорта. На откриването на изложбата са поканени всички участници в работилниците на фестивала: Дневен център за пълнолетни лица с увреждания община град Добрич, Арт Работилница „Фантазия” – Магдалена Манолова, Арт Работилница „Стела и Дара”, Арт Работилница „Рисувай с нас” – Стилияна Стефанова; производители: ЗП”Светослав Коев”, ЗП”Александър Великов”,ЗП „Марина Димитрова”, „Ябълкова градина” с.Стожер, представител на ресторантьорите- Богдан Богев, както и доброволци от Частно Средно Иновативно училище „Леонардо да Винчи” и Средно училище по изкуства „Св. Климент Охридски”.
В неформална среда участниците и гостите на изложбата ще имат възможност да споделят мнения и идеи за бъдещето на фестивалите, като инициативи за обединяване и развитие на местните общности. Ще бъде даден старта и на най-новата кампания на Сдружение „Черноморски център за развитие”- „На едно зло, две добро”.
Проектът „Ябълката_Фест” се координира от Сдружение „Черноморски център за развитие”-Добрич. Сдружението е неправителствена организация, която от своето създаване през 2011 година до сега работи за развитие на местните общности като носители на добрите традиции и нови идеи, за засилване на принадлежността и отговорността на младите хора и децата към родното място и подобряване на околната среда.
Сдружението се разграничава от всякакви политически и религиозни кампании. То е отворено за всеки, който милее за Добруджа, за децата и бъдещето на тази земя.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията