5-звездният красавец край Варна - хотел Интернационал, работи целогодишно, а през Сезон 2019 отбелазва половинвековен юбилей
Slide
Slide
Златни пясъци. 5 000 лева! Това е наградата, която всеки един от вас може да спечели, ако неговото рекламно клипче, което е в рамките на 60-90 секунди, спечели конкурса за рекламен филм за Варна. Конкурсът е под егидата на хотел „Интернационал“ в курорта Златни пясъци и е част от празничните инициативи на хотела по случай 50-годишнината му. Скоро предложенията ще може да се регистрират за участие в конкурса, който е до 30 септември, на сайта 1varna.bg.
„Може да си от Равда или от София, но това не ти пречи да направиш рекламен филм за Варна. Събери кураж, приятели и камера и можеш да станеш част от историята на града. Режисирай и бъди смел – доста продукции се провалят, но не и твоята.
Филмирай хората и времето, в което живеем от красивата му страна. Направи композиция на нещата в кадър, както би искал да бъдат. Или просто експериментирай със стил, като в рекламите. Каквото и да кадрираш в рамките на 60- 90 секунди можеш да споделиш в нашата платформа до 30-ти септември. И най-доброто видео ще спечели 5000 лева!“, споделят организаторите.  

Вход свободен за 7 туристически обекта в Деня на Освобождението на Варна

Сподели публикацията