Slide
Slide

София. Българският съюз по балнеология и спа туризъм (BUBSPA), представляван от Сийка Кацарова, е новият член на Управителния съвет на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). Благодарение на екипната работа през последните години между двете организации България успя да пробие на германски пазар и местните здравни каси да признават процедурите на своите граждани у нас.

Тим Курт, изпълнителeн директор на „Аурубис България“ АД, бе преизбран за нов мандат като президент на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), а д-р Митко Василев бе преизбран по предложение на Асоциацията на германските индустриално-търговски камари за главен управител на ГБИТК. За вицепрезиденти бяха избрани отново д-р Мая Найденова, управител на ИнтерГест България ООД и Рамон Харпс управител на BePro ЕАД, а за касиер д-р Хорст Щюер, управител на Б.Браун Медикъл ЕООД.

За членове на Управителния съвет Общото събрание избра още 10:

Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД, представлявано от Мартин Ниланд
БМВ България, представлявано от Александър Миланов
Лидл България ЕООД енд Ко. КД, представлявано от Милена Драгийска-Денчева
Вурст Майстер ЕООД, представлявано от Кай-Уве Янц
Публисис АД, представлявано от Нико-Александър Ян
Каолин ЕАД, представлявано от д-р Волф Харлфингер
Български съюз по балнеология и спа туризъм (BUBSPA), представлявано от Сийка Кацарова
m+w MediaNetworks EOOД, представлявано от Радиана Радева-Херолд
Bulpros EOOD, представлявано от Ивайло Славов
Digital Technology Center Commerzbank AG Sofia Branch, представлявано от Маркус Крьогер

Г-н Тим Курт благодари за съвместната работа и ангажимента на досегашните членове на УС Георги Атанасов, Фесто Производство ЕООД, Пламен Христов.

Микс-ПС ООД, Дафне Хаман, Дахам Екзекютив Консултинг ООД, Екатерина Карпузова, Байер България ЕООД, които не се кандидатираха за нов мандат.
Обявено бе приемането на Източната комисия на германската икономика за почетен член на ГБИТК.

Официален гост на събитието бе Н.Пр. Кристоф Айххорн, посланик на Федерална република Германия у нас.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията