Румънски туристи извиха километрична опашка пред ваканционен комплекс до Каварна (видео)
Румънски туристи извиха километрична опашка пред ваканционен комплекс до Каварна (видео)
Slide
Slide
Slide
Slide

с. Топола, Каварна. Километрична опашка от автомобили се образува днес пред ваканционно селище „Топола Скайс Ризорт & Аквапарк“, което се намира до Каварна. Колите бяха основно с румънски регистрации.

Северните ни съседи от години са открили добрия туристически продукт на комплекса от затворен тип, който е любимо място за семейства с деца заради спокойствието, красивата панорама, качествената храна, забавленията за деца, СПА предложенията и още много други услуги, които домакините предлагат с отношение към своите туристи.

Натоварен трафик на граничните пунктове с Румъния и Турция

Комплексът днес посрещна 700 туристи, а в събота и неделя гостите вече ще са 1100 – базата е заета на 100%, като има само 3 свободни помещения, съобщиха от ваканционното селище за Bgtourism.bg. 99,9% от гостите са от Румъния.

За децата има анимационна програма, а за настроението на възрастните ще се погрижи дуо музиканти от северната ни съседка. Тази вечер специален гост ще е Атанас Кателиев от “Гласът на България”.

Народни танци, музика и празничен обяд на Великден, са организирали домакините за своите гости, голяма част от тях са редовни и за поредна година са избрали да отбележат християнския празник в компанията на роднини и приятели. С добра организация гостите паркират своите автомобили и се настаняват в стаите си.

Сподели публикацията