Slide
Slide

с. Топола, Каварна. Километрична опашка от автомобили се образува днес пред ваканционно селище „Топола Скайс Ризорт & Аквапарк“, което се намира до Каварна. Колите бяха основно с румънски регистрации.

Северните ни съседи от години са открили добрия туристически продукт на комплекса от затворен тип, който е любимо място за семейства с деца заради спокойствието, красивата панорама, качествената храна, забавленията за деца, СПА предложенията и още много други услуги, които домакините предлагат с отношение към своите туристи.

Натоварен трафик на граничните пунктове с Румъния и Турция

Комплексът днес посрещна 700 туристи, а в събота и неделя гостите вече ще са 1100 – базата е заета на 100%, като има само 3 свободни помещения, съобщиха от ваканционното селище за Bgtourism.bg. 99,9% от гостите са от Румъния.

За децата има анимационна програма, а за настроението на възрастните ще се погрижи дуо музиканти от северната ни съседка. Тази вечер специален гост ще е Атанас Кателиев от „Гласът на България“.

Народни танци, музика и празничен обяд на Великден, са организирали домакините за своите гости, голяма част от тях са редовни и за поредна година са избрали да отбележат християнския празник в компанията на роднини и приятели. С добра организация гостите паркират своите автомобили и се настаняват в стаите си.

Сподели публикацията