Маргарита Крумова
Slide
Slide

Стара Загора. Маргарита Крумова е новият началник на отдел „Туризъм и младежки дейности“ в Община Стара Загора.

„Желанието ми е да работя активно за позиционирането на Стара Загора на туристическата карта на България и популяризирането на богатото й разнообразие от ресурси, които определят потенциала й на туристическа дестинация“, заяви за Bgtourism.bg Маргарита Крумова.

Тя е завършила бакалавърска степен „Туризъм“ в ИУ Варна и магистър „Европейска икономическа интеграция“ отново там. От 2005 г.работи активно в сферата на туризма. Трудовият й стаж започва още в студентските години като рецепционист в хотел, а след дипломирането си кандидатства за длъжност Младши експерт в Туристически информационен център на Община Стара Загора. На тази позиция работи в продължение на 8 години. Следващите 8 е мениджър на два от най-реномираните градски хотела „Форум“ и „Уникато“ в Стара Загора с категория съответно четири и три звезди, където е до конкурса за длъжността Началник отдел „Туризъм и младежки дейности“.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията