Slide
Slide

Периодът за извършването на ремонтните дейности е от 08:00 ч. на 25 март до 12:00 ч. на 9 април 2022 г.

Бургас.  Летище Бургас, част от Фрапорт Туин Стар, ще бъде затворено за полети от 08:00 ч. на 25 март до 12:00 ч. на 9 април 2022 г. Затварянето на летището е необходимо за извършване на предварително планирани ремонтни дейности с цел подобряване на настилките в летателното поле преди настъпването на активния летен сезон 2022.

“Използваме случая да припомним, че авиокомпания Ryanair ще извършва полети от Бургас до 6 (шест) дестинации след последващото отваряне на Летище Бургас. Нашите гости и жителите на града ще могат да пристигат и отпътуват директно от/до: Будапеща (Унгария), Виена (Австрия), Лондон Лутън (Великобритания), Варшава, Краков, Гданск (Полша), като билетите са вече в продажба.”, съобщават от пресцентъра на Фрапорт България. 

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД посочва, че полага всички усилия за по-нататъшното увеличаване броя на дестинациите до/от летищата в Бургас и Варна, особено в тези времена на предизвикателна перспектива за туризма, вследствие на конфликта между Русия и Украйна.

Сподели публикацията