Снимка FB д-р Костадин Коев
Slide
Slide

Велинград. Кметът на Велинград д-р Костадин Коев днес проведе среща с представители на “Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите Велинград и Западни Родопи”. Обсъдени бяха важни за града и общината въпроси. Сред тях – нивото на чистотата във Велинград.

“За пореден път заявих, че фирмата не се справи със снегопочистването, очевидно е, че имаме проблеми с чистотата в общината. Вече са набелязани и конкретни мерки за справяне с проблемите. След моя заповед 3 машини са ангажирани с почистване на пясъка на пътя. Предстои и измиване на улиците в града, както и традиционното пролетно почистване.
Сред акцентите в дискусията бе и предстоящото зацветяване на Велинград. Тема, по която сме категорични, че всички ще положим максимални усилия, за да бъде градът ни още по-привлекателен”, сподели кметът в своята страница във фейсбук.

“Заедно ще работим и за рекламата на туристическа дестинация Велинград. Очаквам именно специалистите в туристическия бранш да бъдат генератори на идеи, които да са част от културния календар на общината. Тук визирам, както инициативи, които да включим в емблематичните Велинградски празници на културата, така и прояви извън тях, които да провокират интереса на жителите и гостите на Велинград.
Смятам, че срещата бе изключително ползотворна и ще постави началото на едни още по-добри взаимоотношения между местната власт и бизнеса в община”, добави д-р Коев.

Сподели публикацията