Slide
Slide

София. Визионерите в хотелиерския сектор непрекъснато търсят нови начини за подобряване на изживяването на клиентите и гостоприемството, с които да запазят стойността си, и да внесат добавена стойност за бизнеса си. Това става реалност чрез партньорство с технологични компании, които може да предоставят решения за индивидуалните нужди на всеки хотелски обект. Това е пътят, по който вървят емблематични имена в сектора като Majestic Beach Resort, EVRIKA BEACH Club Hotel, HI Hotels Imperial Resort Sunny Beach, Viva Mare Beach, Maison Copsa, KOSTOV HOTEL GROUP, хотел „Гела“, Калина Палас. Те са някои от хотелите, които през 2021 г. и 2022 г. правят своята технологична трансформация.

  • Бързо настаняване
  • Персонализирано изживяване за госта
  • Ефективно управление на персонала
  • Оптимизиране на разходите

са част от ползите, които избраната от тях мултифункционална онлайн хотелска система може да даде. Тя е разработена изцяло в България, от компания BIODIT, която се отличава със своя подход и уникалност, дори в бизнес моделите, които включват вариант „БЕЗ първоначална инвестиция„.

Сега, в 21 век, непрекъснато нарастващия обем от данни, натрупвани от хотелите, е уникална възможност за всеки да подобри качеството, обслужването и ефективността на своя бизнес!

Сподели публикацията