Slide
Slide

София. Наш шеф в туризма се озова в … „Кошмари в хотела“ – не кошмари в кухнята, както има такова популярно тв предаване, а истински кошмари в хотела. Става въпрос за Павлин Косев – председател на Асоциацията на ресторантьорите и хотелитерите във Варна, който е генерален мениджър на хотели АКВА. През тази година той получи „Мениджър на Балканите”. По време на своето пребиваване в София той отседнал в четиризвезден хотел, като в своя профил във фейсбук не скри „гостоприемството“ на домакините.

Още от паркинга до хотела той е бил „посрещнат“ от огромен контейнер с боклуци. Веднага след това установил, че единият от асансьорите не е работил, а на другия бутоните били развалени.


„Настанихме се в луксозен апартамент и кошмарите започнаха. В банята липсваше сапун, но имаше изобилие от тоалетна хартия и шапки за баня. Тръгнах да си търся консумативи при камериерката, но и там не открих“, споделя първите си впечатления Косев.
За негова изненада престоя в луксозния апартамент продължава с липса на … вода. Попитал на рецепция за минерална вода, но от там заявили, че нямат такава политика.
„Пуснаха я после водата, но 1 час я източвах /добре, че си пуснах отпуска – шегува се Косев/, че да мога да се изкъпя. Докато чаках водата викам ще си пусна телевизията, НО уви батерии няма. Обадих се за батерии, НО след като заредих дистанционното се оказа че нямали канали, понеже хотела бил на бизнес пакет и пакета не включва Бтв, Нова и др. Питах може ли да си платя и да гледам телевизия казаха ми НЕ!

Лоша работа, защо все на мен така незнам. Тръгнах да отварям завесите, викам докато се източва водата като няма тв, поне да гледам през прозореца, НО и там корниза готов да падне. Крушки изгорели колко щеш, матрака издънен. Луда работа..“, жалва се в профила си туристическият шеф.


„Трети ден, упорито пребиваваме и сме част от “Кошмари в хотела”. Закачалките толкова близо до огледалото, че дрехите скриват половината огледало, НО тъмно в кухнята – няма проектирано осветление. Пак звъня и питам, че нищо не виждам на единственото огледало в луксозния апартамент. Казаха ми, че лампата под микровълновата служи да осветява огледалото и кухнята, НО и тя беше изгоряла! Датчика за пожароизвестяване също беше проектиран на много функционално място. Изпихме си водата от мини бара на стойност 1,30лв и слязох до лоби бара да си купя друга, тъй като ежедневно никой не зарежда, НО там цената 2,40 лв. Най-хубавото от целия ни престой беше стаята за медитация, там всичко беше наред. Иначе всичко друго ни беше наред!“, разказва Косев.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията