Албена. Ваканционно селище Албена ще отбележи празнично Деня на славянската писменост и култура 24 май. От 16:00 часа на откритата сцена на хотел „Маритим Парадайс Блу“ ще има празничен концерт с поздравления на три езика.

„За нас е важно да отбележим този празник и гостите да знаят защо той ни е толкова скъп“ каза зам.-директорът по Спорт и Анимация Ервин Линдбихлер, който е главен организатор на събитието.

Шефът на анимационния екип на 5-звездния хотел Радослав Георгиев ще бъде водещ на тържеството. Той ще представи празника на български, английски и немски език. Целта е гостите да разберат значението на този ден за българската история и култура. Музикалните поздрави за всички зрители на събитието ще бъдат поднесени на синтезатор и саксофон от Павлина Христова и нейната група. Те ще изпълнят някои от обичаните български песни, както и от златните световни хитове на миналия век.

Входът е свободен за всички гости на ваканционно селище Албена. По време на събитието те ще могат да се насладят и на богатото меню от висококачествени напитки на бар-басейна на хотел „Маритим Парадайс Блу“, където ще има специални отстъпки.

Традиционно 24 май е и денят, на който Албена отваря своите плажни библиотеки с повече от 50 хиляди книги на 10 езика. Те са разположени на плажовете пред хотелите „Калиакра“ и „Славуна“ и ще бъдат на разположение на гостите на комплекса през всички топли месеци.

 

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA