Slide
Slide

Сапарева баня. „103 Алпин“ отбеляза 1 година от откриването на хотела и посрещането на първите си гости. Това е поводът домакините до края на месеца във всички делнични дни по офертата си „-20%“ подаряват  допълнителни 20% – така общата отстъпка става -40%.

Хотел „103 Алпин“ за Великден: Отлична комбинация от СПА, български традиции и хармония, вдъхновена от природата

През последните 12 месеца хотелът, който се намира в Паничище – близо до Седемте Рилски езера, посрещаше предимно български туристи, които обичат почивката сред красивите места.

„103 Алпин“ бе сред предпочитанията за почивка и от туристи от по-далечни дестинации като Германия, Съединените щати, Израел, Русия, Украйна и др. страни. Средният престой на сънародниците ни е бил 2-3 дни, което превръща хотела в любимо място за кратка почивка и възстановяване.  

В същото време от 103° Hotel & Spa обявиха, че предстои ново меню в ресторанта, което се очаква да стартира през следващата седмица. Специално за всички гости на хотела ще има отстъпка от всяка сметка, а за Великден домакините ще предоставят възможността на гостите си да закупят, както и да пробват на място от домашно приготвените ни козунаци. В хотела вече са отредили специален кът, където са подредили своите продукти.

Очаквайте интервю с шеф Кирил Великов за кулинарните и здравословни изкушения, с които той ще посреща гостите на хотела.

Цветна пролет в 103° Hotel & Spa

Специалното предложение Цветна пролет ще бъде активно и през май, а скоро се очаква врати да отвори новото заведение – Скай бар, което ще бъде на разположение на туристите от 10 до 22 часа.

Сподели публикацията