Пампорово
Slide
Slide
Пампорово. Зимният сезон е в разгара си, а Пампорово предлага още повече отворени писти. От 19 януари ски зона Мечи чал е достъпна, а от събота (23 януари) отворени ще бъдат нови четири писти № 2 (Стената), 4А (Снежанка 4А), 5 (Малина) и 5А (Байпас Малина).

„Условията за ски в Пампорово-Мечи чал са отлични. Осем писти са отворени, включително и ски трасето от вр. Мечи чал до междинна станция“, съобщават от „Пампорово“ АД

Българските туристи се наслаждават на прекрасните условия за ски в родния ни курорт в община Чепеларе

Красивият курорт в Родопите предлага и промоционалните цени на лифт картите, които са в сила до 22 януари – 52 лв. за възрастни, 42 лв. за младежи и скиори над 65 г., 31 лв. за деца.

Пампорово, България

Промоционалният период важи и за лифта в зона Мечи чал в Чепеларе – 38 лв. дневна карта за възрастни, 30 лв. за младежи и 23 лв. за деца.

Пампорово, снимкa Руслан Йорданов

Планира се второто издание на инициативата „Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовска“ да бъде на 24 януари. Уроците се водят лично от олимпийската ни шампионка, а записването се извършва предварително на интернет страницата на курорта.

Местата са ограничени заради противоепидемичните мерки, а таксата е 60 лв., включително и осигурено оборудване. Научи повече информация и се регистрирай тук.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Най-важните новини от туризма в България

Сподели публикацията