Сутрин всички българи са информирани, където и да са от техните любимци Иво Райчев, Мирослав Ненков и Михаил Дюзев. "Черешката" на триото е Шкумбата, който често подсилва екипа на "Приятели мои"
Slide
Slide

София. 26 години навършва днес Българското национално Дарик радио. На рождения ден на медията и тази година зад микрофона в централното студио сядат приятели на медията.
Програмата тази година е посветена на една от най-хубавите български думи – благодарност. „С благодарност към слушателите, критиците, приятелите и всички онези, които в тези 26 години ни помогнаха Дарик радио да е това, което е. Има много, за което да благодарим“, разкриват програмният директор Константин Вълков и програмният координатор Маринела Величкова.
Композиторът Стефан Димитров, Веселите баби от Горно Драглище, отец Ангел, Иван Гарелов, актьорите Мария Статулова, Антон Радичев, Георги Мамалев и Ева Тепавичарова, Мими Иванова и Развигор Попов, Ани Бонева, Милена Голева, Александрина Пендачанска, Димитър Стоянович, Георги Лозанов и Мария Конакчиева, Миро – всички те ще бъдат част от празничната програма на радиото.

Дарик радио

Пред микрофона ще застанат също чужденци, открили в България своето място, както и момчета и момичета, израснали без родители, но намерили своя път. А в традиционното за 21 януари „Вълчев и Вълчев шоу“ ще направят усмихнат поглед към начина, по който се изразява нашенската благодарност и как изглежда тя през законодателството ни.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията