Над 40 изложители са потвърдили до момента участие в Camping & Caravaning Expo 2023
Над 40 изложители са потвърдили до момента участие в Camping & Caravaning Expo 2023
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Camping & Caravaning Expo – най-голямото изложение за къмпинг туризъм, караванинг и занимания на открито, за първи път ще има свое извънстолично издание. Във Варна. От 13 до 15 май на външния паркинг на Varna Mall ще бъдат представени нови модели кемпери, каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, както и най-съвременните технологични решения за комфортна почивка на открито.

Входът за изложението е свободен!

На прага на туристическия сезон, в продължение на 3 дни, всички любители на отдиха сред природата ще могат да открият на едно място всичко необходимо за своята добре подготвена, удобна, спокойна и щастлива почивка през предстоящото лято. На Camping & Caravaning Expo Varna 2022 ще бъдат представени световноизвестни марки кемпери и каравани, соларна техника и иновативни решения за къмпинг оборудване, туристически и високопроходими автомобили за свободното време, палатки и екипировка за преходи, къмпинг, спорт и оцеляване сред природата.

Всички продукти и услуги по време на изложението могат да бъдат закупени на промоционални цени, а за посетителите организаторите от Camping.bg са подготвили подарък – безплатен екземпляр на Пътеводителя на къмпингите в България сезон 2022/2023. Припомняме Ви, че Bgtourism.bg е традиционен медиен партньор на организаторите на изложението.

Сподели публикацията